Heeft u een vraag? Bel ons vrijblijvend op +31 (0)30 7740085 of stuur een mail

Wij (ver)bouwen door! Oók tijdens de bouwvak en met inachtneming gestelde RIVM voorschriften. > Neem contact op

Over Bouwbedrijf Gooise Meren

Bouwbedrijf Gooise Meren is een ambachtelijk familiebedrijf met alle kenmerken van een bouwbedrijf van formaat en het keurmerk BouwGarant met trots draagt. Een professioneel en gezellig team met grote betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Afspraak is afspraak, directe lijnen en beslissingskracht, maar bovenal staat ons hele team garant voor een open, eerlijke en transparante werkwijze. Zowel naar haar opdrachtgevers als naar haar partners.

Ten grondslag aan elke opdracht die wij in uitvoering nemen ligt een goed uitgewerkt plan, een weldoordachte planning en een marktconforme aanbieding of regie prijzen. Ook tijdens het gehele traject zullen wij u als opdrachtgever ontzorgen en bijstaan met onze proactieve houding. Ook daar waar net even wat meer nodig is denken we graag gezamenlijk na over een creatieve oplossing binnen het financiële kader.

In de afgelopen 35 jaar is er veel kennis en expertise opgebouwd, maar als het op de nodige specialisme aankomt, dan maken wij graag gebruik van één van onze betrouwbare partners. Met deze partners streven wij naar een langlopende relatie, gekenmerkt door vertrouwen d.m.v. open communicatie en het werken in teamverband, want een transparante keten leidt immers tot aantoonbaar betere resultaten voor opdrachtgever en voor u als opdrachtgever en/of eindgebruiker.

Technische eisen en inzicht in bouwprocessen zijn voor ons veelal vanzelfsprekend en proberen altijd een balans te vinden in het spanningsveld tussen de wensen van de opdrachtgever en de eisen van de architect enerzijds en de kosten, maakbaarheid en planning anderzijds. De combinatie van onze jarenlange kennis en ervaring, en door onszelf continue te interesseren in de nieuwste technieken, zien wij onszelf als een serieuze partij aan tafel waar u uiteindelijk de vruchten van zult plukken.

Bouw zeker met BouwGarant

Kiezen voor een BouwGarant-aannemer, dat is kiezen voor optimale zekerheid bij uw bouw-,  verbouw- of renovatieproject.
Lees hier verder over ons als BouwGarant aannemer.

 • DSC_0565

  Een nieuwe dakkapel stond bij ons en onze buren al lange tijd op het wensenlijstje. We hadden nogal wat eisen en wensen met zijn allen, maar dankzij de prettige communicatie en het oplossingsgericht meedenken van Bouwbedrijf Gooise Meren is het eindresultaat een plaatje geworden.

  Familie Jarissen | Molenhoek

Waarom Bouwbedrijf Gooise Meren?

 • Uw (ver)bouw verzekerd met BouwGarant
 • Allround bedrijf
 • Persoonlijk aandacht
 • Flexibel en professioneel
 • CAR en aansprakelijkheid verzekerd tot €2.500.000
 • Advies op maat