Heeft u een vraag? Bel ons vrijblijvend op +31 (0)30 7740085 of stuur een mail

Wij (ver)bouwen door! Oók tijdens de bouwvak en met inachtneming gestelde RIVM voorschriften. > Neem contact op

Nieuwbouw

U bezit een eigen kavel en wilt een huis bouwen? Dan zijn wij met zekerheid uw ideale partner.

Bij Bouwbedrijf Gooise meren staat u, uw dromen en uw wensen centraal. Ieder mens is uniek. Daarom hoort iedere woning ook uniek te zijn, volledig afgestemd op uw manier van leven, uw gezinssituatie en uw persoonlijkheid. En daarom hebben wij niet één methode waarin we bouwen, maar zijn wij gespecialiseerd in zowel traditionele bouw, als innovatieve bouwmethode zoals staalframebouw. Geheel afhankelijk van de door u gewenste energetische eindresultaten en vrijheid van ontwerpmogelijkheid is dit één van de vele voordelen van onze werkwijze.

Door te blijven werken aan verbetering van onze producten en processen zijn wij een bouwbedrijf dat zichzelf continue blijft ontwikkelen. Met meer dan 35 jaar kennis en ervaring in huis, is het bouwen van particuliere villa’s, 2-onder-1 kappen woningen, tussenwoningen, Retail- en kantoorpanden voor ons geen rocket science meer en hebben we een efficiënte en effectieve werkwijze weten te ontwikkelen. Toch is het ook geen routine, want elke bouw blijft voor ons  een uitdaging en we blijven erop gebrand om ook voor u weer het beste uit onszelf te halen.

Inmiddels hebben we een prachtig portfolio aan klassieke huizen, state-of-the-art villa’s, sportcomplexen en commerciële objecten. Met ons professionele team,  streven wij naar een optimaal bouwproces en de hoogst haalbare klanttevredenheid. Mede door aan elk project één contactpersoon te koppelen kunnen wij u een geheel ontzorgde bouw garanderen.

Samenwerking eVilla

Vanuit de samenwerking met eVilla en Z500, kan Bouwbedrijf Gooise Meren zijn we in staat om een totaal concept te bieden. Op de eVilla website vindt u een scala aan ontwerpen van de internationale architectengroep Z500 waarmee eVilla nauw samenwerkt.  In totaal beschikken we over meer dan 500 ontwerpen, waarvan er 85 op de website te vinden zijn. Deze ontwerpen kunnen als inspiratie dienen, maar ze kunnen ook precies worden gebouwd zoals in het ontwerp. Iets kleiner of iets groter. U kunt bijvoorbeeld ook elementen uit diverse ontwerpen combineren in het eindontwerp van uw droomhuis.

Bekijk hier de Brochure eVilla 2018 bezoek de website http://www.evilla.nl

Uw droomlocatie bouwen doet u samen met Bouwbedrijf Gooise Meren

Recente projecten

Leer Bouwbedrijf Gooise Meren beter kennen en bekijk onze recente en huidig lopende projecten